Företaget fyller 5 år! FIRA med nedsatt pris!


Mitt företag fyller 5 år i slutet av januari och jag erbjuder Dig 200 kr rabatt på valfri kanalisering fram till den 31/1-19 (ord pris 600 kr. Du betalar alltså 400 kr. Smycke ingår ej).

🎈😁  Hipp Hipp Hurraaaa!!!  🎈😁🎉🎊

Är du intresserad av en vägledande kanalisering, en Gudinnekanalisering, Tidigare Liv, Själskanalisering från din själ eller kontakt med din skyddsängel? Läs mer på hemsidan under ”Kanaliseringar jag erbjuder” Klicka HÄR: https://kondoradesign.com/

 

Vill du beställa? Skicka namn, adress och mobilnr, SAMT vad du önskar för kanalisering, så  tar jag upp beställningen. Du betalar 400 kr med swish eller på faktura innan leverans. Klicka HÄR: https://kondoradesign.com/kontakt/

 

    

   

 

Annonser
Publicerat i Uncategorized | Lämna en kommentar

Podcast med Vivi Linde

Vivi o jag

 

Idag släppte medium Vivi Linde en podcast med mig, där jag berättar hur  ängla och andevärlden ledsagar mig i allt jag gör i mitt mediala silversmide.

För att lyssna: KLICKA HÄR 

Publicerat i Uncategorized | Lämna en kommentar

Synliga energier i mina smycken

Änglaenergi

2012 så skulle jag lägga in en bild i min dator från min kamera som jag hade fotat ett änglasmycke med. Det låg en dimma över en av bilderna och jag hörde mig högt säga: Men varför blev det så där nu då, när alla andra kort blev så bra?

Då hör de jag min skyddsängel Rosalie säga: Det där är enda bildbeviset du någonsin kommer att få, på att att det finns änglaenergi i alla dina smycken du tillverkar – oavsett de är kanaliserade eller inte”. Sedan gick det ca en månad och då lystes min lilla silververkstad upp av ärkeängel Mikael, som sa: Från nu är jag också med i tillverkningen av dina smycken”. Så bådas energier finns i alla smycken jag tillverkar.

NY energi                                Mider

VÄNSTER BILD: Här är ett kanaliserat Gudinnesmycke och man ser tydligt den blå/turkosa energi som finns i smycket. Jag frågade mitt andeteam som kanaliserar dessa smycken åt mig och de svarade:Energin är från kvinnans tidigare liv. 

HÖGER BILD: Här är samma smycke. Jag plåtade olika bakgrunder, för att se vilket som blev bäst.

Så därför blir ett Gudinnesmycke oerhört kraftfullt då nåt/några tidigare liv från kvinnan själv finns som energilagring i smycket, SAMT att det är änglaenergier i det.

(Förklaring Gudinnekanalisering: Här får jag upp ett eller fler tidigare liv som kvinnan haft. Jag beskriver dem inte ingående, för det viktiga är essensen i dessa tidigare liv. En positiv kraft som kvinnan hade då hon levde och dessa liv kan liknas med varandra. Hon har alla liv lagrad i sin själ fram till idag och det är just från några av dem, som hon i detta liv kan känna av att hon exempelvis går en annorlunda väg i livet, eller dras till något speciellt som ingen av hennes släkt/vänner gjort. Hon har sådan drivkraft i det hon gör att hon idag känner att hon ”bara måste” göra vad-det-nu-är).

Intresserad av att läsa mer? KLICKA HÄR

Publicerat i Uncategorized | Lämna en kommentar

Yoga & få en gratis kanalisering

031

Du som anmäler dig till någon av höstens yogaklasser med Jenny Berg får en valfri kanalisering med utan kostnad. Läs mer HÄR

Jennys företag Nyckelpigan finns i Borlänge och affärsidén är att inspirera  kunderna att  ”hitta sina nycklar” till välbefinnande. Läs mer HÄR

Publicerat i Uncategorized | Lämna en kommentar

Hälsomässa i Smedjebacken

SMEWDJE

Lördag och söndag den 21-22 maj Hälsomässa i Smedjebacken, Dalarna.

Silverlake Smycken – Kondora Design finns på plats vid ingången på Tunet.

MÄSSPRIS ERBJUDS. 

90 utställare & ca 3000 besökare

Gratis Inträde
Lördag 10.00-18.00
Söndag 10.00-15.00

Föreläsningar, workshops, prova-på-behandlingar,
massage, healing, hälsa, kost, skönhet, alt.medicin,
terapi, seanser, tarot, konsultationer, försäljning,
aurafotografering, hantverk, lotteri
och fikaservering.

Publicerat i Uncategorized | Lämna en kommentar

I april: 50 % RABATT

Gala Hand 3

Erbjuder ALLA kunder 50 % rabatt på valfri kanalisering t om sista april. (Smycke ingår ej). Du betalar 300 kr NU (ordinarie pris 600 kr).

Delbetalning är helt ok,  då änglarna och mitt andeteam har sagt mig att alla ska ha samma möjlighet oavsett de är hög eller lågavlönad, sjukskriven, arbetslös eller pensionär. Beställningen måste inkomma före 30 april kl 00:00.

Kika in under ”Smycken jag tillverkar”. KLICKA HÄR

Publicerat i Uncategorized | 2 kommentarer

Hälsomässa i Rättvik

RÄTTVIK

        HÄLSOMÄSSA  i RÄTTVIK 23-24  APRIL  KL  10 -17:30 i Rättviksparken                               

Varmt Välkomna att besöka den enormt härliga, varma och energirika hälsomässan i Rättvik, där man kommer nära. Parken är full med utställare som erbjuder allt du kan tänka dig.

Jag, Kondora, sitter på plats och tar upp beställningar på kanaliseringar. Jag kanaliserar aldrig ute på mässor, utan endast på distans. Detta för mitt andeteam har sagt att alla då får samma möjlighet att beställa.

MÄSSPRIS på följande kanaliseringar:

Gudinne   –  Skyddsängel   –  Tidigare Liv    –   Medeltid

Vill du, så tillverkar jag sedan ett nickelfritt 925 silversmycke av den bild du fått av mitt andeteam, eller din skyddsängel.

cropped-gala-hand-2.jpg

Hoppas vi ses där. Varmt Välkomna

.

 011    Joanna Atlantis    008

Publicerat i Uncategorized | Lämna en kommentar