Kanalisering och smycke från din egen själ

Vill du ha en kanalisering/smycke från din själ? 

Själskanalisering görs alltid på distans, så kunden behöver aldrig vara med. Den skickas sedan till din mail, eller på post

Vi är inte kroppar med en själ, utan själar med en kropp. Födelse och död är bara en förändring av energiform. Målet med livsresan är själens utveckling och den sker genom upplevelser här på jorden. Din själ är din sanna essens – ditt djup och där all fantastisk kunskap du förvärvat finns.

Hur jag arbetar: Jag kanaliserar ner det din själ vill säga dig och skriver ner det kärleksbudskap den förmedlar och vad du behöver veta i detta liv. Det kan vara tips på hur du ska gå vidare på din Livsväg, det kan vara en bekräftelse på det du gör, eller tänker göra i livet. Du får också en bild av din själ – en bild som är synonym med det budskap som din själ förmedlar.

Beställa smycke?  Du kan efter du fått din kanalisering, göra en tilläggsbeställning av ett 925 silversmycke av bilden du fick. Det är ett enormt kraftsmycke, med dina egna energier som finns med från budskapet som din själ förmedlar.  Alla silversmycken är ett genuint hantverk och du är helt ensam om ditt unika kraftsmycke i hela världen – kanaliserat från just Dig själv och Din egen storhet.

                  

I alla smycken är det änglaenergier från ärkeängel Mikael, samt min skyddsängel Rosalie, som båda är med i all tillverkning av smycken, oavsett om de är kanaliserade eller inte. Jag lägger upp två bilder på energierna som kom för flera år sedan. Energin syns som en dimma och det är ingen blixt på mobilen då bilderna togs.

Dessa möjligheter finns att betala smycket på: Mitt andeteam har sagt att alla människor ska mötas på samma sätt och ha samma möjlighet att beställa en kanalisering och om de vill – även ett smycke. Oavsett de är hög eller lågavlönade. Så alla har råd, från fattig pensionär/sjukskriven/student – till högavlönad, säger mitt andeteam.

  • Betala hela summan vid beställning
  • Betala 50% vid beställning och 50 % innan leverans
  • Delbetalning på det kunden mäktar med/månad. Smycket skickas när betalning är erlagd.
  • Frakt/rek tillkommer alltid om du inte hämtar smycket i Borlänge, Dalarna. 

Efter betalning av ovanstående möjligheter, så ställs man i kö för tillverkning

                                             Intresserad av att beställa? KLICKA HÄR

Skriv ditt namn, adress och mobilnr, samt vad du vill beställa.

Annonser