Kärleksbudskap och parsmycken

Kärleksbudskap & parsmycken 

Jag kanaliserar ner kärleksbudskap till par som ville förlova sig, gifta sig, förnya sina löften eller om en person själv vill ge sig ett kanaliserat Kärleksbudskap, så går det lika bra.

Jag visar här några av de beställningar jag fått av kärlekspar som beställt. När paret gör sin beställning och jag kanaliserat, så får de sitt Kärleksbudskap, samt en bild. De två är synonyma med varandra och hör ihop. Budskapet visar alltså vilken bild de får. Man kan nöja sig med Kärlekskanaliseringen man får, utan att beställa smycke/smycken.

* Beställa smycken? Vill man beställa hängsmycken  med bildmotivet på, som mitt andeteam gett paret, så blir det en tilläggsbeställning, när man sett bilden och känt in budskapet man fått. De energier kärleksbudskapet har till beställaren, ligger sedan också som samma energi i ringarna/ringen. Ett kraftsmycke i total kärlek – till Er eller Dig själv.

Alla kanaliseringar jag erbjuder kostar 600 kr/st. 

KÄRLEKSBUDSKAP OCH BILD nr 1.
”Romansen är stärkt och bunden med kärlekens starka band. Det håller ihop er, men tillåter er samtidigt att växa i er själva, var och en för sig. Två själar som i var sin energi stundvis går samman. Som dimmor som möts en magisk sommarkväll, dansande i Universums makro – för att tillsammans förenas i ett mikro.
Gå ur – gå i – dansa i kärlek – dansa tillsammans i glädje och sorg. Ett mötande och ett varande. Själva och tillsammans. Ni är två. Ni är ett. Ni går ur – ni går i varandras energier i total kärlek”.

KÄRLEKSBUDSKAP OCH BILD nr 2
Från askan in i Kärlekselden, där ni likt lågor dansar med varandra. Runt varandra – till varandra. Lågor som ändrar färg, från vit, ljust gul, starkt gul, ljust brun, mellanbrun, ljus orange, stark orange, ljust röd, starkt röd, ljust blå, mellanblå. Det är kärlekens musik till varandra. Lågorna är toner, i hela skalan – svaga till kraftfulla. Till sin natur speglar elden Er, med sina färger och toner. Långt tidigare har ni skapat Kärleksmagi, då var den ej fulländad.

NU spelar ni den mest vackra symfoni tillsammans. Den ena starka lågan hjälper den som börjar falna – för att växa sig starkare och starkare och då kan den andra lågan falna och vila för att sedan växa sig stark och slå upp i än starkare energi. Ni som vardera lågan sträcker sig upp, över och hjälper den andre och sedan vilar. I ett flöde om och om igen. Allt är som elden hos Er. Med Er. Elden är er passion – ert grundläggande element. Ert flöde. Se på dansande lågor tillsammans. De är Ni och Ni är dem. Inre hetta och total kärlek. Syre för att andas, syre överlevnad. Det grundläggande för elden är syre. Utan den ingen eld.
Ni tillsammans är formeln för total kärlek.

Här den kanaliserade skissen. Ringarna står i kö till tillverkningen.

KÄRLEKSBUDSKAP OCH BILD nr 3

Kärleken är stark. Genom osynliga energier kan den förändra livet. Ju mer du ger dig själv, desto mer ökar värmen i ditt hjärta. Du är som en blomslinga med hjärtan. Ge dig all kärlek, du dyraste kristall.

   

Här  är den kanaliserade skissen och det färdiga smycket.
Beställningen var från en kvinna som ville ge sig själv denna ring – i kärlek till sig själv med dess budskap.

 

    

I alla smycken är det änglaenergier från ärkeängel Mikael, samt min skyddsängel Rosalie, som båda är med i all tillverkning av smycken, oavsett om de är kanaliserade eller inte. Här är två bilder på energierna som kom för flera år sedan. Energin syns som en dimma och det är ingen blixt på mobilen då bilderna togs.

 

Dessa möjligheter finns att betala smycket på: Mitt andeteam har sagt att alla människor ska mötas på samma sätt och ha samma möjlighet att beställa en kanalisering och om de vill – även ett smycke. Oavsett de är hög eller lågavlönade. Så alla har råd, från fattig pensionär/sjukskriven/student – till högavlönad, säger mitt andeteam.

  • Betala hela summan vid beställning
  • Betala 50% vid beställning och 50 % innan leverans
  • Delbetalning på det kunden mäktar med/månad. Smycket skickas när betalning är erlagd.
  • Frakt/rek tillkommer alltid om du inte hämtar smycket i Borlänge, Dalarna.                   

Efter betalning av ovanstående möjligheter, så ställs man i kö för tillverkning.

Intresserad att beställa ERT/DITT KÄRLEKSBUDSKAP? KLICKA HÄR

Annonser