Kanalisering (överlämnande till andeteamet)

KANALISERING  görs alltid på distans, så kunden behöver aldrig vara med. Den skickas sedan till din mail, eller på post. 

32

Kanalisering:  När du beställer ett kanalisering av detta slag, så vet du egentligen inte vad du får, då det inte är preciserat såsom Gudinnekanalisering eller Tidigare liv-kanalisering m fl. Här överlämnar du helt din önskan/beställning till andeteamet. Jag sätter mig i meditation och kallar sedan på mitt andeteam som hjälper mig i kanaliseringen. Det kan vara information från ett eller flera tidigare liv som gör att du kan få en förståelse för något i detta liv. Det kan också vara något du redan varit med om i detta liv, men som du behöver bli påmind om.  De förmedlar exakt det du ska ha angående budskap och sedan visar de mig en bild, som jag skissar ner. Efteråt, så renskriver jag kanaliseringen, samt renritar skissen och skickar till dig på mail, eller post – vad vi har kommit överens om.

Beställa smycke?  Du kan efter du fått din kanalisering beställa ett 925 silversmycke av skissen du fick.   Alla silversmycken är ett genuint hantverk och du är helt ensam om ditt unika kraftsmycke i hela världen – kanaliserat från just Dig. Det går också i tillägg att  guldpletera.

 

Dessa möjligheter finns att betala smycket på: Mitt andeteam har sagt att alla människor ska mötas på samma sätt och ha samma möjlighet att beställa en kanalisering och om de vill – även ett smycke. Oavsett de är hög eller lågavlönade. Så alla har råd, från fattig pensionär/sjukskriven/student – till högavlönad, säger mitt andeteam.

  • Betala hela summan vid beställning
  • Betala 50% vid beställning och 50 % innan leverans
  • Delbetalning på det kunden mäktar med/månad. Smycket skickas när betalning är erlagd.
  • Frakt/rek tillkommer alltid om du inte hämtar smycket i Borlänge, Dalarna.                 Efter betalning av ovanstående möjligheter, så ställs man i kö för tillverkning.

Intresserad av att beställa? KLICKA HÄR

Skriv ditt namn, adress och mobilnr, samt vad du vill beställa.

Annonser